DROP US A LINE!

Pt 587, Tingkat 1 Wakaf Lanas, Jalan Pasir Puteh-Kota Bharu, 16800 PasirPuteh, Kelantan, MALAYSIA.

Tel: +609-7868787
e-mail: rshamri@hotmail.com

FOLLOW RAJA SHAMRI ON SOCIAL MEDIA!

Instagram/RajaShamri_Official

Facebook/RajaShamri

4 hours ago

Raja Shamri

Rantau Panjang 22/5/2019 .. Hari ini anak2 prihatin dan asnaf datang memilih baju raya yang 3rdforce Rantau Panjang terima dari penyumbang , dikedai jahit k mah.

Seawal jam 9 pagi mereka telah berkumpul dikedai jahit k mah.Mereka begitu gembira memilih baju yang mana semua baju memang datang dari butik ternama di Rantau Panjang.

Tanpa diduga kami juga menerima sumbagan beg raya untuk anak2 prihatin ini...Ya Allah betapa hebatnya kuasamu.... tidak dapat kami bayangkan betapa gembiranya anak2 ini mendapat baju .. tudung dan beg raya.

Walau apa jua latar belakang anak2 prihatin ini mereka juga berhak gembira di hari raya ,seperti anak 2 orang lain.

Jagan kita biarkan mereka terasa tersisih dihari raya yang tak berapa lama lagi akan tiba.Gelombang sayang yang disebarkan oleh Raja Shamri melalui 3rdforce telah memberi sinar kegembiraan kepada anak2 prihatin ini.
Terima kasih penyumbang .. terima kasih abg raja ... terima kasih 3rd force yang berjaya memberi sinaran baru kepada anak2 prihatin dan asnaf disekitar Rantau Panjang dan seluruh Malaysia

INSHAALLAH moga sinaran ini terus bersinar sepanjang masa ,gelombang kasih sayang dan jom jadi orang baik akan kekal dalam diri seluruh rakyat Malaysia untuk selama lamanya.
Jom jadi orang baik2

K mah
3rdforce Rantau Panjang
0129492924
... See MoreSee Less

View on Facebook